Jongeren vast in lift op treinstation Dieren

0272455_lift.jpg
De jongeren zaten 2 uur vast in de lift - Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

DIEREN – Op het treinstation in Dieren hebben woensdagmiddag 24 januari zes jongeren bijna 2 uur lang vastgezeten in een lift. Ze werden uiteindelijk door een opgeroepen monteur bevrijd.

Rond 13.15 uur kwam de melding van de jongeren in de vastgelopen lift binnen bij de meldkamer van de hulpdiensten. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen troffen ze de jongeren in de vastgelopen lift aan halverwege de liftschacht. De brandweer heeft meerdere keren geprobeerd om de lift naar beneden te krijgen, maar dit lukte niet.
Ondertussen gaven de jongeren aan dat zij het aardig warm en benauwd kregen in de lift. Hierop zijn zowel de deuren van de liftschacht als de deur van de lift zelf geopend. Hierdoor kregen de jongeren weer frisse lucht. Ook kregen ze flesjes water. Uiteindelijk is een liftmonteur opgeroepen om te zorgen dat de jongeren bevrijd konden worden uit de lift. Dit lukte kort voor 14.30 uur. De jongeren gaven aan blij te zijn dat ze eruit waren nadat ze bijna 2 uur vast hadden gezeten.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

1 REACTIE

  1. Je moet ook niet springen in een lift! Baldadigheid is dit, schandalig! Laat dit tuig de schade+boete zelf maar betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.