FODO toont ‘Het perfecte plaatje’

0272582_Kermis_Lies_Bastiaanse.jpg
Kermis - Lies Bastiaanse

DOESBURG – Themagroep ‘Het perfecte plaatje’ van fotoclub FODO verzorgt zondag 4 februari een expositie op de bovenetage van De Waag in Doesburg. De groep heeft haar naam ontleend aan het gelijknamige televisieprogramma. De deelnemers krijgen, zonder vooraf precies te weten wat zij precies gaan doen, een opdracht die binnen een bepaalde tijd volbracht moet worden. Deze opdrachten liepen uiteen van het fotograferen van zwangere dames tot kermisfotografie en vroeg dus de nodige flexibiliteit. De resultaten van deze opdrachten, bestaande uit dertig foto’s, is zondag tussen 12.00 en 17.00 uur te zien.

Foto: Lies Bastiaanse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.