Bijeenkomst Ouderenwerk Hall

0272425_Buffet.jpg

HALL – Donderdag 1 februari is er een bijeenkomst van Stichting Ouderenwerk in de Wheme in Hall. Aanvang is 14.00 uur. Deze middag verzorgt Remidica een presentatie getiteld ‘Vitaal in het voorjaar’. Deze is gericht op het versterken van de fysieke gezondheid, het bevorderen van een actieve levensstijl en het ontdekken van nieuwe manieren om te genieten van lichaamsbeweging. De toegang is vrij. Na afloop van de presentatie kan er worden deelgenomen aan een stamppotbuffet. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon. Aanmelden kan via 06-44166630 of 06-57750229.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.