Zonnebloemgasten naar Loenens bedrijvenpark

0265515_Zonnebloem_Loenen_edt.jpg
Zonnebloemers op pad op het MOB-complex

LOENEN – De Zonnebloem afdeling Loenen ging onlangs met enkele gasten, die gebruik maken van een scootmobiel en driewieler, op stap. Er lag al een poos een afspraak bij het Bedrijvenpark Veldhuizen, het vroegere MOB-complex. Wilma van Gurp en en Nathalie van Dijk, vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen, hadden alles keurig voorbereid. De gasten werden hartelijk door hen ontvangen en ook door eigenaar Max van Oorspronk van het Groenste Bedrijvenpark van Nederland verwelkomd. Voordat de rondgang begon werd de groep eerst nog getrakteerd op koffie met koek. Max begeleidde de groep tijdens de rondgang over het grote park met vele loodsen. Hij vertelde hen hoe het een en ander tot stand is gekomen. Met grote aandacht werd alles gevolgd en bekeken. Men was verbaasd over zoveel bedrijvigheid. Aan het eind van de middag was er koffie en drankje en werd Max van Oorspronk door de dames met een fles wijn bedankt voor de mooie rondleiding en voor de gastvrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.