Winterconcert gemengd koor De Stem

0267099_Gemengd_koor_De_Stem.jpeg
Gemengd koor De Stem

KLARENBEEK – Gemengd Koor De Stem brengt zaterdag 25 november een sfeervol winterconcert in de Hervormde kerk aan de Woudweg in Klarenbeek. Onder muzikale leiding van dirigent Dinie Scherpenzeel en pianist Chris Stellaard worden liederen uit alle windstreken over de herfst, winter en het vroege voorjaar ten gehore gebracht. Er worden sfeervolle winterbeelden vertoond en bloemschikkers hebben de kerk aangekleed met fraaie winterarrangementen. De toegang tot het concert is gratis. Wel worden lootjes verkocht, waarmee de bloemstukken te winnen zijn. Het concert begint om 15.30 uur, de zaal opent om 15.00 uur.

koordestem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.