‘Wereldwijd’ wint Appeltjestoernooi

0267265_Appeltjestoernooi_WiWiKa.jpg
Team Wereldwint wint 'de gouden appel'

RHEDEN – Team ‘Wereldwijd’ heeft zondag 5 november het Appeltjestoernooi bij Volleybalvereniging WiWiKa in Rheden gewonnen. Elf recreantenteams gingen met elkaar de sportieve strijd aan in sporthal De Hangmat in Rheden. De meeste spelers kwamen uit de regio, maar er waren ook teams uit Almelo en Zwolle.
Het toernooi is vernoemd naar de traditionele gezonde snack die de deelnemers krijgen, beschikbaar gesteld door een fruitteler uit Groessen. Daarnaast hebben ook de prijzen een appelthema. Voor de winnaar was er de wisselbeker, ‘de gouden appel’, en de drie beste teams kregen houten appeltjes. De afsluiting was iets minder gezond, maar na zo’n druk toernooi gaat een portie friet er prima in.

Dames en heren die het zelf leuk vinden om te volleyballen, zijn op maandagavond welkom om een balletje mee te slaan. Er wordt van 20.00 tot 21.30 uur gespeeld in De Hangmat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.