Vier generaties in Doesburg

0267310_Vier_generaties_edt.jpg
Vier generaties vrouwen

DOESBURG – Apetrots is mevrouw Marie van Londen-Kelderman op deze foto met vier generaties vrouwen in haar familie. De 90-jarige Doesburgse vroeg haar dochter hem door te sturen naar Regiobode, om aan iedereen te laten zien.

Marie is geboren op de Tutenburgsestraat in Giesbeek. Hier groeide ze op met drie zussen en twee broers. Toen zij trouwde met Jan van Londen, verhuisde zij naar Doesburg. Nadat zij in januari haar rug brak, verhuisde Marie naar woonzorgcomplex Het Biesemhuis, waar ze liefdevol werd opgevangen en het inmiddels priman aar haar zin heeft.
Jan en Marie kregen zes kinderen: drie zoons en drie dochters. Helaas zijn drie van de kinderen en Jan inmiddels overleden. Dochter Monique kreeg twee kinderen, waaronder één dochter Yara. Ook zij heeft inmiddels een zoon én een dochter: Ferry en Ivy-Rose. Samen maakten zij deze foto met vier generaties vrouwen: Marie, Monique, Yara en Ivy-Rose.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.