Verwikkelingen in de bakkerij

0266946_Beekbergens_Toneel.jpg
Het Beekbergens Toneel

BEEKBERGEN – Het Beekbergens Toneel heeft afgelopen weekend haar fans én nieuwe nieuwsgierige kijkers weer weten te verrassen met een geslaagde uitvoering. Vrijdag 3 en zaterdag 4 november brachten de acteurs het stuk ”t Deeg wordt niet gaar’ van Herman van der Aa op de planken. Bij openen van het doek kwam er al een mooi applaus voor het werk van de decorbouwers, er verscheen een mooie bakkerij met lunchroom op het podium. Hier speelden zich natuurlijk allemaal gekke en mooie scènes af, vol enthousiasme uitgevoerd door de spelers van de toneelvereniging. Alle verwikkelingen wisten het publiek bijzonder te amuseren. Het Beekbergens Toneel gaat nu aan de slag voor de voorjaarsuitvoering op 5 en 6 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.