Verwenmiddag voor mantelzorgers

RHEDEN – Zaterdag 12 november is het de dag van de mantelzorger. Een mooie gelegenheid voor de gemeenten Rheden en Rozendaal om de mantelzorgers in de beide gemeenten in het zonnetje te zetten. MVT, de organisatie voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp, is bezig met de organisatie van een ontspanmiddag die wordt gehouden in Boerderij de Deel in Rheden.
Mantelzorgers kunnen deze middag genieten van gezelligheid en muziek. Er is een accordeoniste, een optreden van popkoor InCtrl, een compilatie van sketches van Toon Hermans en een quiz met onder andere muzikale hersenkrakers. Ook worden de aanwezigen verwend met hapjes en drankjes.
De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 9 november bij MVT Rheden en Rozendaal via 026-3707070 (op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur en op andere tijden via het antwoordapparaat) of mantelzorg@mvtrheden.nl. Mantelzorgers die vervoer nodig hebben om op de verwenmiddag te komen, kunnen dit bij aanmelding aangeven. MVT gaat dan proberen dit in overleg te regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.