Verplaatsing milieuparkje Achter-Drempt

0266348_Afvalzak.jpg

DREMPT – De gemeente Bronckhorst wil het milieuparkje in Achter-Drempt verplaatsen. Op de huidige locatie komt in de toekomst woningbouw. Daarom worden de ondergrondse containers verplaatst naar het Theo Hoppenreijs kermisplein, ten westen van de Zomerweg. Over dit plan is gepsroken met de lokale belanghebbenden, zoals Dorpsraad, grondeigenaar en evenementorganisatoren. De plaatsing van de ondergrondse containers op deze locaties is een voornemen van b en w en belanghebbenden kunnen op het plan reageren van 31 oktober tot 12 december via het contactformulier van de gemeente, per post of telefoon. Op bronckhorst.nl/nieuwemilieuparkjes zijn situatietekeningen te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.