Verkoopmiddag Welfare Angerlo

0267438_Handwerken.jpg

ANGERLO – Op woensdag 22 november is de jaarlijkse verkoopmiddag van de Welfare in Angerlo. In de Meent te Angerlo is eenieder welkom vanaf 14.00 uur om zelfgemaakte spullen te kopen. Rond 16.00 uur eindigt het gezellig samenkomen.
Elke twee weken komen de dames en heren van de Welfare samen om gezellig bij te kletsen en te handwerken of te knutselen. Uiteraard worden er dan ook weer mooie producten gemaakt, zoals sokken en geborduurde kleedjes. Deze middag heeft iedereen de mogelijkheid om zo’n leuk item aan te schaffen voor een klein prijsje. Ook kunnen mensen die interesse hebben in de Welfare binnen komen lopen om te kijken of ze lid willen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.