Verkoop van graftakken

0267386_Kerststukje.jpg

LOENEN – Een actieve werkgroep van de Protestantse kerk in Loenen is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse actie voor Kerst. De groep maakt dan weer mooie graftakken voor de verkoop. Het is ieder jaar een fikse klus en er wordt een leuk bedrag mee verdiend. Naast graftakken worden ook kerststukken gemaakt. Tuinbezitters die groen uit hun tuin beschikbaar willen stellen voor dit doel kunnen dit aan de groep laten weten.
Op donderdag 14 en vrijdag 15 december worden de graftakken en kerststukjes gemaakt. Mensen die het leuk vinden om mee te helpen, zijn van harte welkom. Op zaterdag 16 december kunnen de bestellingen afgehaald worden. Bestellingen kunnen al gedaan worden bij Christien Jurriens, Horstweg 19a, 055-5051782 of christienjurriens@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.