Velpse banners omgevormd tot tassen

0265941_Tassen_banners_Velp.jpg
De tassen van Vormpost

VELP – De banners die het 450-jarige dorpsfeest in Velp aankondigden in en buiten het dorp hebben hun doel goed gediend. Bijna zesduizend bezoekers kwamen op 10 september naar het feest bij de Oude Jan en kasteel Biljoen. De met foto’s en vrolijke tekeningen bedrukte doeken van stevig canvas zijn na afloop niet als afval afgevoerd, maar goed gereinigd en hergebruikt. De Velpse ontwerpster Tessa van Hapert-Kwee van de winkel Vormpost maakte er tassen van met onder andere een illustratie van kasteel Biljoen, in vette letters ‘Oude Jan’ of een nostalgische foto van de Rozendaalselaan. Elke tas is uniek

vormpost.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.