Thema-avond ‘de kunst van verbinden’

0266359_Hand_schudden.jpg

HUMMELO – Woensdag 8 november vanaf 20.00 uur is er in de kerk in Hummelo een thema-avond rondom ‘de kunst van verbinden’. In een tijd waarin het individualisme groot is en minder mensen lid zijn van een vereniging, zijn vormen van gemeenschap belangrijk. In deze regio zijn er nog veel activiteiten die mensen met elkaar verbinden, zoals de volksfeesten en kermis, muziekverenigingen, zangkoren, sportverenigingen, dorpshuizen en kerken. Doel van de thema-avond is om op verschillende terreinen de waarde van verbinding te laten zien en met elkaar te delen. Verschillende mensen vertellen wat het voor hen betekent om betrokken te zijn bij een gezamenlijke activiteit. Ook gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over hoe de betrokkenheid in de loop der tijd is veranderd en wat gedaan wordt om de betrokkenheid te vergroten.
De avond is voorbereid door ds. Elise Wijnands en ds. Karin Spelt. Tussen de sprekers door is er muziek en zang. Het koor Voix-Lá zingt onder leiding van Caroline Hendriks. Daarnaast speelt een ensemble van de muziekvereniging Hummelo en Keppel.
De reeks thema-avonden, waar deze bijeenkomst deel van uitmaakt, is een initiatief van de gezamenlijke kerken in de regio Angerlo-Doesburg, Drempt-Keppel en Hummelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.