Terug naar de jaren 50

0267440_The_Wieners_-_foto_Hi_Ho_Silver.jpg
Hi Ho Silver

DOESBURG – Elvis Presley, Buddy Holly, Johnny Cash, The Everly Brothers, Roy Orbison. Ze maakten tijdloze liedjes die iedereen kent. Rock ’n ’roll-band The Wieners gaat op zaterdag 18 november bij Podium Doesburg terug naar de begindagen van de popmuziek: The Fifties.
De band speelt authentieke vertolkingen. Van de blues & country van Hank Williams en Webb Pierce, via de rockabilly van Carl Perkins en Johnny Cash tot Ricky Nelson en The Everly Brothers. The Wieners voorzien hun muziek van interessante, soms komische en soms ontroerende anekdotes over onze vroege pophelden, waarvan de meesten op tragische wijze aan hun eind kwamen.
The Wieners waren de afgelopen jaren in heel Nederland te zien met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. In Doesburg breiden ze hun palet uit naar veel meer artiesten. Het concert wordt zo een eerbetoon aan alle belangrijke rock ’n roll-pioniers. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten 18,50 euro.

podiumdoesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.