Taizé-viering in Velp

0266791_Meditatie.jpg

VELP – De Protestantse Gemeente Velp houdt op zondag 12 november om 19.00 uur een Taizé-viering in de Grote Kerk in Velp. Er wordt gezongen en er is ruimte voor stilte. Voorafgaand aan de viering wordt er door het gelegenheidskoor geoefend en ingezongen van 16.00 tot 18.00 uur. Wie in dit koor mee wil zingen, is van harte welkom. Voor het gelegenheidskoor is er vegetarische soep. En na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting bij koffie en thee. Voor het oefenen en mee-eten graag even aanmelden via ds.brans@pgvelp.nl, dan wordt de muziek per e-mail toegestuurd. De Grote Kerk is te vinden aan de Kerkstraat 32 in Velp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.