Sintoptocht naar Beekbergen

0267330_Sinterklaas_zelf.jpg

LIEREN/BEEKBERGEN – Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas Beekbergen aandoen. Om 16.00 uur hoopt hij te arriveren op station Beekbergen in Lieren. Daarna (rond 16.30) stapt Sinterklaas op zijn paard om met zijn pieten en de kinderen in optocht naar Beekbergen te gaan. De route is dit jaar iets anders dan voorgaande jaren: Station VSM – Dorpstraat – van Schaffelaarweg – Hietveldweg – Loenenseweg – Texeira de Mattospark. De organisatie hoopt dat iedereen meeloopt ‘in deze sfeervolle optocht, in het schemerdonker, met allemaal lichtjes’. “Vergeet je lampion niet!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.