Sinterklaasintocht Klarenbeek

0267332_Sinterklaas_zelf.jpg

KLARENBEEK – Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Klarenbeek. Hij reist direct na zijn aankomst in Nederland door om de kinderen in Klarenbeek te verrassen. Hij wordt om 13.15 uur bij het MFC verwacht. Vervolgens start om 13.30 uur een feest voor kinderen tot en met groep 4 (niet voor ouders en verzorgers) in het multifunctionele centrum. Het feest duurt tot 15.00 uur. Kinderen kunnen dan binnen opgehaald worden. Er is begeleiding vanuit de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging, kinderopvang Klarenbeek en basisschool de Kopermolen. De intocht en het grote Sinterklaasfeest worden georganiseerd door de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.