Sinterklaas wordt wakker in Brummen

0267324_Sinterklaas_pepernoten.jpg

BRUMMEN – Op zondag 19 november zal Sinterklaas met zijn pieten aanwezig zijn in Brummen. Hij slaapt van zaterdag op zondag al in het dorp omdat ze al een heel drukke dag achter de rug hebben. Burgemeester Alex van Hedel gaat hem wakker maken en nodigt daarvoor iedereen uit om 10.00 uur op het Marktplein. De Pretband heeft een speciaal sinterklaas-wordt-wakker-lied bedacht en gaat dit samen met de kinderen ten gehore brengen. Daarna krijgt sinterklaas zijn ontbijt aangeboden in de muziektent op het plein. Natuurlijk is er ook voor de kinderen voldoende lekkers. Sinterklaas zal ongeveer tot 12.00 uur op het marktplein zijn. Daarna gaat hij verder het land in. Op YouTube is een speciaal Brummens sinterklaasjournaal te vinden.
Op zaterdag 2 december doet Sinterklaas Brummen nog een keer aan. Hij is dan samen met enkele pieten tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig in Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.