Sinterklaas meert aan in Rheden

0267965_Intocht_rheden.jpg
Sint nam ruim de tijd voor de Rhedense kinderen - Fenneke Visscher

RHEDEN – Ondanks het wisselvallige weer stond Rheden afgelopen zaterdag 18 november weer vol met kinderen en hun ouders. Vol verwachting stonden zij achter de dranghekken om een glimp op te vangen van de goedheiligman en de pieten. Net als vorig jaar werd Sinterklaas ook dit jaar verwelkomd in de haven van de Meteoor. Allereerst werd er verzameld voor Ons Huis. Hier waren de wegwijspieten aanwezig om het hele gezelschap naar de haven te begeleiden, met onderweg muziek van de, speciaal voor de intocht samengestelde, gelegenheidsband, bestaande uit muzikanten van de Rhedense Fanfare Corps en de March & Showband Rheden. Om 12.30 uur werd het wachten van de kinderen beloond. Sinterklaas zette voet aan wal. Hier nam hij ruim te tijd voor de enthousiaste kinderen. Na deze begroeting werd er koers gezet richting Ons Huis. Hier kreeg hij een officieel welkom van dorpswethouder Gea Hofstede.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.