Sinterklaas komt weer naar Loenen

0266952_Sinterklaas_pepernoten.jpg

LOENEN – Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen op zondag 19 november aan in Loenen. Het ontvangstcomité nodigt alle kinderen uit om de gasten te verwelkomen tijdens de grote sinterklaasoptocht. Het comité heeft vernomen dat Sinterklaas en de Pieten rond 14.00 uur Loenen in komen rijden en tegen 15.00 uur is er een spectaculair programma in het dorpscentrum De Brink.

De route van de Sinterklaasoptocht zal zijn: start hoek Molen-Allee/Horstweg, Hoofdweg, Leeuwenbergweg, Derk Mulderweg, Leeuwenbergweg, Engelenweg, Hoofdweg, De Kempe, Hackfortweg, Cornelis Hendrixstraat, Jouchem Sprinckmeijerweg, Wolff Gabrielsweg, Hackfortweg, rechts op de Horstweg, Eerbeekseweg, Hameinde, De Hoenderrikken, De Boerboom, De Hoenderikken, Molenbeek, Loenerdrift, Droefakkers, Eerbeekseweg, De Kempe en het eindpunt is De Brink. Sinterklaas vindt het altijd prettig dat ouders en kinderen langs de route staan om hem en zijn Pieten toe te zwaaien.
Ook zal Sinterklaas dit jaar weer berichten op social media plaatsen. Er wordt aangeraden op de woensdagen 8 en 15 november loenenopdeveluwe.info/ en loenen.nu goed in de gaten te houden. Het comité hoopt de kinderen allemaal te zien op zondag 19 november om samen een geweldige tijd te beleven tijdens de sinterklaasoptocht en het feest in De Brink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.