Sinterklaas komt naar Laag-Keppel

0267625_Aankomst_Sint_in_Laag-Keppel.jpg
Sint brengt ook dit jaar weer een bezoek aan Laag-Keppel - Mylan van Brenk

LAAG-KEPPEL – Sinterklaas komt zaterdag 25 november met de boot aan in Laag-Keppel. Hij wordt feestelijk ingehaald bij de versierde brug.

Rond 14.15 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten de bocht omvaren en de brug in Laag-Keppel in zicht krijgen. Bij de brug gaat het gezelschap aan wal om daar de kinderen te ontmoeten. Daarna stapt Sinterklaas op zijn paard Ozosnel en gaat iedereen samen naar kasteel Keppel, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel.
Sinterklaas wordt ook dit jaar warm ontvangen door op het kasteel en neemt plaats op zijn mooie stoel. De kinderen mogen hem een handje geven en tekening overhandigen. De Pieten maken er deze middag een leuk feestje van. Samen met de kinderen doen zij alle dansjes en natuurlijk hebben ze genoeg pepernoten bij zich om uit te kunnen delen.
Voor de ouders en kinderen is er warme chocolademelk, koffie, thee en warme wafels verkrijgbaar bij de kraam. Rond 15.30 uur wordt Sinterklaas uitgezwaaid. Bij de uitgang krijgen alle kinderen iets lekkers van de Pieten. Ouders kunnen de organisatie daar een vrije gift geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.