Sinterklaas komt naar Doesburg

0267449_Sinterklaas_zelf.jpg

DOESBURG – Op zaterdag 18 november doet Sint Nicolaas Doesburg aan. Vanaf 13.00 uur is er een gezellige happening op de kade en kan iedereen vast in de stemming komen om Sinterklaas te ontvangen. De boot met de Sint en zijn pieten zal omstreeks 13.30 uur aanmeren aan de kade bij de trappen.
Na de begroeting door burgemeester Loes van der Meijs en kinderburgemeester Mimi Verhaaff maakt de Sint met een koets een rit door Doesburg. De route is anders dan andere jaren. Vanaf de kade gaat het richting Loc17, Hanzeweg, oversteek naar de Kloosterstraat, rechtsaf de Kerkstraat, Ooipoortstraat, Zandbergstraat, rechtsaf Kerkstraat en dan stopt de Sint bij het stadhuis aan de Roggestraat.
In de hal van het gemeentehuis houdt de Sint audiëntie voor de kindertjes die graag nog even met hem willen praten. De kinderen kunnen tot ongeveer 15.45 uur terecht bij Sint Nicolaas. Hierna loopt de Sint naar de Driesprong en daar verzamelen ook alle Pieten en hier wordt een gezamenlijke afsluiting gehouden om ongeveer 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.