Sinterklaas komt naar Dieren

0267861_Sinterklaas_pakjesboot.jpg

DIEREN – Hij komt, hij komt! Zaterdag 25 november zet Sinterklaas voet aan wal in Dieren. Hij wordt om 13.00 uur met zijn stoomboot verwacht bij het veer, waar een welkomstcomité samen met de kinderen al staat te wachten. Natuurlijk klinkt er volop muziek, zodat de sfeer er al goed in zit. De muziek wordt deze dag verzorgd door Pietenband Olburgen en de Gelreband.
Als de Sint en Pieten de kinderen aan de IJssel uitgebreid hebben begroet, zet hij koers naar het Winkelcentrum. Dit zal rond 13.30 uur zijn. Via de Noorderstraat, Zutphensestraatweg en Spoorstraat gaat het in een vrolijke optocht naar de Wilhelminaweg. Hier wordt rond 13.45 uur een tussenstop gehouden. Om ongeveer 14.00 uur wordt de Sint met zijn Pieten verwacht op het Winkelcentrum en dan gaan ook de activiteiten voor de kinderen van start. Zij kunnen zich uitleven op de stormbaan, meedoen met pietengym, speculaas happen en een foto maken in de photobooth.Rond 16.00 zal Sinterklaas weer vertrekken om van zijn rust te genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.