Sint logeert op Kasteel Rosendael

0266870_Sinterklaas_pepernoten.jpg

ROZENDAAL – De baron van Kasteel Rosendael krijgt belangrijke logés. Hij heeft Sinterklaas en zijn Pieten aangeboden tijdens hun verblijf in Nederland te logeren op zijn kasteel. Na hun aankomst op 18 november in Nederland reist het gezelschap door naar Rozendaal. Daar komen Sinterklaas, paar Ozosnel en de Pieten op donderdag 23 november rond 16.00 uur aan. Alle kinderen zijn welkom om de Sint en zijn team welkom te heten op het terrein van het kasteel. De Pieten vragen om aanmelding via sinterpiet026@gmail.com onder vermelding van het aantal personen, zodat ze weten voor hoeveel mensen ze pepernoten moeten bakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.