Sint komt fluitend naar Eerbeek

0267316_0243581Intocht22EerbGvdP15.jpg
Op de foto met Sinterklaas bij de intocht in Eerbeek in 2022. - Gerrit van de Pol

EERBEEK – Op zaterdag 18 november zullen de Sint en zijn pieten met de VSM stoomtrein naar Eerbeek komen. Ze hopen om 14.00 uur ‘met veel gefluit’ te arriveren op station Eerbeek. Hier wordt hij welkom geheten door burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen. Na zijn aankomst neemt Sinterklaas ruim de tijd om mooie tekeningen in ontvangst te nemen. Dit kan dan op het stationsplein in Eerbeek aan de Stationsweg. Ook is er dan volop gelegenheid om foto’s te maken van de kinderen met Sinterklaas en/of Pieten.
Op zaterdag 25 november houdt Sinterklaas in zijn logeerhuis (Huis te Eerbeek) de grote Sint en Pieten dag. Hier kunnen kinderen alles doen wat Pieten leuk vinden. Zo maken ze een pietenmuts, bakken ze pepernoten en gaan ze aan de slag met het inpakken van cadeautjes. Voor het Logeerhuis zijn binnenkort weer kaartjes te koop in Eerbeek. Dez kosten 2 euro. Wanneer de verkoop begint en waar deze te koop zijn, wordt nog bekendgemaakt op sintineerbeek.nl. Er zijn dit jaar meer kaartjes voor het Logeerhuis, zodat nog meer kinderen hier kunnen genieten van het sinterklaasfeest.
Op zaterdag 2 december is Sinterklaas ook nog met een paar Pieten aanwezig op het Oranje Nassau Plein in Eerbeek. Hij zal handjes geven en tekeningen in ontvangst te nemen. Sint verwacht rond 12.30 uur aan te komen op het Oranje Nassau Plein.

sintineerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.