Sint komt aan in regenachtig Klarenbeek

0267967_Sint_in_KLarenbeek_edt.jpg
Sint komt aan in Klarenbeek - Martien Kobussen

KLARENBEEK – Sinterklaas is ondanks zijn hoge leeftijd nog snel naar Klarenbeek gekomen om de kinderen te verrassen. De hoge gast mocht zaterdag 18 november bij zijn bezoek aan Klarenbeek, waarvoor hij een uitnodiging kreeg van de Klarenbeekse Ondernemersvereniging (KOV), een grote schare kinderen begroeten ondanks de nattigheid. De kinderen vonden het prachtig om Sinterklaas weer te zien. De Sint kwam dit keer met een golfkar naar het terrein bij het Sportcentrum. Peter Uenk heette de Sint op deze regenachtige dag van harte welkom en nodigde hem uit mee naar binnen te gaan bij het MFC. DJ Kevin zorgde voor gezelligheid met vrolijke sint- en kinderliedjes. Daarna ging Sinterklaas met zijn Pieten naar binnen. Hier zorgde de groep SP 84 voor een leuk programma. Ieder jaar brengt deze groep op verzoek van de KOV weer een verzorgde middag met veel kinderpret. Binnenkort gaat de Pietengroep weer op pad om gezinnen en bijeenkomsten te bezoeken. Het geld waarmee de Pieten worden beloond, gaat ieder jaar naar een goed doel.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.