Serenade voor bruidspaar Mediati

0267186_Echtpaar_Mediati_edt.jpg
Het echtpaar Mediati neemt felicitaties in ontvangst

HALL – Vrijdag 3 november hebben Vrouwenkoor Phoenix en Harmonieorkest Brummen een serenade gebracht aan het bruidspaar Marta en Guiseppi Mediati. Dit deden zij bij het restaurant Bello in Hall, ter ere van het 50-jarig huwelijk van het echtpaar.
Marta is al 40 jaar lid van Phoenix en Guiseppi speelt al vele jaren bij het HOB. Het was een complete verrassing voor het bruidspaar dat zij een serenade kregen van beide verenigingen, in het bijzijn van kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden.
Na de serenade werden de leden getrakteerd op een drankje en werd getoost op het bruidspaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.