Raadsfora gemeente Brummen

0266897_Voorzittershamer.jpg

GEM.BRUMMEN – Het plan voor goede schoolgebouwen in de gemeente Brummen, de bestuursagenda van de regionale GGD en diverse bestemmingsplannen. Over deze en andere voorstellen spreekt de Brummense gemeenteraad tijdens de forumvergadering op donderdag 16 november. Om 19.00 uur start het forum Bestuur en aansluitend is het forum Sociaal Domein, beide in de raadszaal. Om 20.00 uur start in zaal Leuvenheim het forum Fysieke Leefomgeving. Inwoners krijgen tijdens het forum de kans mee te praten over deze onderwerpen, maar mogen ook iets ter sprake brengen dat niet op de agenda staat. Hiervoor kunnen zij zich aanmelden bij de raadsgriffier via griffie@brummen.nl of 0575-568531.
Op brummen.nl staan de agenda’s en bijbehorende stukken. Over de meeste onderwerpen zal de gemeenteraad in de vergadering van donderdag 30 november een besluit nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.