PvdA-GroenLinks op de fiets

0267276_fietslamp.jpg

GEM. RHEDEN – Op woensdag 22 november gaat Nederland weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. PvdA en GroenLinks komen uit met één gezamenlijke lijst en daarom gaan de Rhedense afdelingen van die partijen zaterdag 18 november samen op pad om campagne te voeren. Het mobiele campagneteam trekt per fiets door de gemeente. De start is om 11.00 uur in Velp. Daarna zijn de politici rond 11.45 uur in Rheden, rond 12.30 uur in De Steeg, rond 12.50 uur in Ellecom en zo tegen 12.20 uur sluiten zij de rit af in Dieren. Onderweg willen ze graag in gesprek met inwoners over hun wensen voor de landelijke politiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.