Prinsenbal De Deurdauwers Dieren

0267439_Carnaval.jpg

DIEREN – Zaterdag 18 november opent de Dierense carnavalsvereniging De Deurdauwers het nieuwe carnavalsseizoen met het Prinsenbal. Deze avond zullen verschillende jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Donna wordt geïnstalleerd als nieuwe hofdame en de Opperdeurdauwer wordt uitgereikt aan Sonja en Berry Kapel, die met veel energie en plezier al 45 jaar vrijwilliger zijn bij de Dierense Speeltuin. Om 21.11 uur presenteert de Prinsencommissie het nieuwe prinselijk paar en adjudant. Tevens is er deze avond een verloting, met weer als hoofdprijs een mooie damesfiets, gesponsord door Gazelle. Naast deze fiets hebben andere ondernemers van Dieren en omstreken ook hun best gedaan voor mooie prijzen. De festiviteiten beginnen om 20.00 uur in Theothorne. De zaal is open vanaf 19.45 uur. De toegang voor deze avond is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.