Prinsenbal bij De Deurdauwers

0267946_Erehaag.jpg
De nieuwe hoogheden liepen door de erehaag - Aart van Raalte

DIEREN – Zaterdag 18 november is het carnavalsseizoen bij de Dierense carnavalsvereniging De Deurdauwers weer geopend met het Prinsenbal in Theothorne. Het was een gezellige en drukke avond. Naast alle leden, genodigden en belangstellenden waren ook De Nathalzen uit Loo, De Klutsers uit Apeldoorn en De Dwarsliggers uit Eerbeek aanwezig.
Voor de bekendmaking van het Prinsenpaar werd er druk gespeculeerd over wie toch dit jaar de scepter zou zwaaien over het Deurdauwersrijk. Prins Rutger de Eerste en prinses Richelle de Eerste kwamen samen met jeugdprins Mees en jeugdprinses Saar de trap af in Theothorne. Zij liepen samen door een erehaag van alle steekdragers, waarna zij hun adjudant Willem bekendmaakten. Het motto van het nieuwe prinsenpaar voor dit jaar is: ‘steek de handen uit de mouwen, want we gaan een feestje bouwen!’
Deze avond werden alle jubilarissen gehuldigd. Sonja en Berry Kapel van de Dierense Speeltuin werden tot Opper Deurdauwer benoemd en de Werkorder werd uitgereikt aan de redactie van De Deurdauwer. De verloting verliep hilarisch met als hoofdprijs een Gazelle-fiets.

Foto: Aart van Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.