Open atelier Ton Schoorlemmer

0266580_Variatie-op-Ruimdenkendheid_edt.jpg
'Variatie op ruimdenkendheid' van Ton Schoorlemmer

BRUMMEN – Kunstenaar Ton Schoorlemmer doet zaterdag 11 en zondag 12 november mee aan een open atelier. Hier toont hij zijn schilderkunst in verschillende vormen en technieken, zoals olieverf, acryl, druktechnieken, zeefdruk, linoleumdruk, aquarel en pastel. Inhoudelijk is het werk in te delen in vier categorieën: portretten, landschappen, intimiteiten en abstract werk. Schoorlemmer woont sinds mei 202 in Brummen en heeft zich aangesloten bij de Kunstkring Brummen e.o. Zijn atelier aan huis is te vinden aan de Pothof 15 en is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen is bezoek welkom na een afspraak via 0575-224145.

tonschoorlemmer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.