Ontmoetingsmiddag in Doesburg

0267185_Hand_schudden.jpg

DOESBURG – Op vrijdag 1 december houdt Caleidoz in Doesburg van 11.00 tot 13.30 uur een Ontmoetingsmiddag. Tijdens deze bijeenkomst zijn bezoekers welkom om onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers kennis te maken met de andere bezoekers. Het doel is interesses uitwisselen, gewoon gezellig met elkaar kletsen en kijken of er een klik is met één of meerderen om nog eens vaker af te spreken. Er zijn beroepskrachten van Caleidoz aanwezig die zo nodig helpen een gesprek op gang te brengen. Tussen de middag wordt een kop soep en een broodje aangeboden, Deelname is gratis. De bijeenkomst wordt van 11.00 tot 13.30 uur gehouden in de Beumerskamp. In verband met de catering is het wenselijk aan te melden vóór 30 november, bij de receptie aan de Linie 4, 0313-820030 of s.basha@caleidoz.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.