Olde Nölers boulen al dertig jaar

0266286_Olde_Nölers_Club.jpg
De tien leden van de Olde Nölers Soos - Giel van den Hoven

DIEREN – De tien leden van jeu-de-boulesclub Olde Nöler Soos in Dieren vieren binnenkort een jubileum. Hun club bestaat dertig jaar.

De heren ontmoeten elkaar iedere donderdagmiddag op de baan naast de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren om jeu de boules te spelen. Na afloop kaarten ze samen en nemen ze een drankje.
Olde Nöler Soos is voortgekomen uit de Dierense carnavalsvereniging De Nölers. De leden, gemiddeld dik boven de 80, hadden in het verleden stuk voor stuk een belangrijke functie bij die vereniging. Olde Nöler Soos telt altijd tien leden. Als er één wegvalt, nodigen de mannen een opvolger uit. Alleen wie gevraagd wordt, mag meedoen. Bijzonder is het dat mede-oprichter Wim Bakker nog altijd deel uitmaakt van de club. Als actief lid, welteverstaan. De 91-jarige kan nog prima meekomen met zijn vrienden. Want vrienden zijn het. Ze vieren elkaars verjaardagen en helpen elkaar als het nodig is. De club werd opgericht op 11 november 1993. Het feest wordt rond de jubileumdatum in eigen kring gevierd.

Foto: Giel van den Hoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.