Nieuwe prins voor de Nölers

0267444_Christa_Heine_Fotografie-Regiobode_Prins_Carnaval_de_Nolers-2.jpg
Prins Jesse en adjudant Ivar maken hun entree - Christa Heine

DIEREN – Zaterdag 11 november, de elfde van de elfde, staat voor veel carnavalsvierders ongetwijfeld dikgedrukt in de agenda geschreven. Het is de dag dat het carnavalsseizoen wordt afgetrapt en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt tijdens het Prinsenbal. Bij de carnavalsvereniging de Nölers in Dieren werd er al wekenlang afgeteld naar dit moment. De leden kwamen samen bij bij Activiteitenpark de Veluwse Poort in Dieren voor een avondvullend programma. Toen de stemming er lekker in zat was het moment voor prins Kevin en adjudant Bob om afstand te doen van hun titel en plaats te maken voor een nieuw prinsenpaar. Deze eer viel ten deel aan Prins Jesse en zijn eerste adjudant Ivar. Zij gaan komend jaar voor onder het motto: ‘Elk probleem fiksen wij meteen, Ai Je To!’

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.