Nieuwe plan voor speeltuinen wijk Molenveld

0267857_Speeltuinen_wijk_Molenveld.jpg
De werkgroep in overleg

DOESBURG – De afgelopen maanden zijn de wijkraad en een bewonerswerkgroep, in samenwerking met de gemeente Doesburg bezig geweest met een plan om drie speeltuinen in de wijk Molenveld te vernieuwen. De behoefte van de kinderen was hierbij het vertrekpunt.
Nu er nieuwe plannen zijn gemaakt, zijn de makers benieuwd naar de mening van de wijkbewoners. “Zo kunnen we uw wensen en behoeften nog meenemen in de definitieve ontwerpen van de speelplaatsen”, zeggen ze. Bewoners zijn welkom om de plannen te komen bekijken op zaterdag 25 november van 14.00 tot 15.30 uur en op dinsdag 28 november van 19.30 en 21.00 uur, bij speeltuin Kindervreugd aan de Marijkelaan. Op deze momenten kunnen zij meedenken en meepraten.

De werkgroep in overleg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.