Nieuwe expositie in de Paperclip

0265826_Marit.jpg
Het werk van Marit is tot en met 22 december te bekijken

VELP – Tot en met 22 december is het werk van Marit J. Prinsen te bewonderen in de Paperclip in Velp. Marit is haar leven lang al gefascineerd door de natuur, de mensen en de dieren om haar heen. Haar roots liggen in Friesland, waar haar de liefde voor deze thema’s werd bijgebracht. Deze komen mede tot uitdrukking in haar hobby natuurfotografie.
Nadat ze enkele jaren geleden stopte met haar actieve loopbaan in de zorgsector, kreeg zij meer tijd voor haar hobby’s en is ze gaandeweg ook meer gaan schilderen. De Veluwe, maar ook vakanties naar Texel en Frankrijk, zijn een belangrijke bron van inspiratie geworden. Ook de lessen die ze al jaren volgt bij Elli Slegten in Doesburg vormen een waardevolle bijdrage aan haar ontwikkeling als schilder. Haar eigen foto’s dienen vaak als uitgangspunt voor haar schilderijen, die meestal worden uitgevoerd in acryl. Zij vertaalt deze naar een passende compositie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.