Natuurcursus voor kinderen

0266244_bladeren.jpg

DIEREN – Vanuit de gedachte dat kinderen natuur nodig hebben voor een goede ontwikkeling, start Elly Kuik uit Dieren weer een natuurcursus. Eens in de twee weken gaat ze met kinderen op ontdekking in het bos. Tijdens de cursus komen kinderen spelenderwijs in aanraking met de natuur. Na de boswandeling is er ruimte voor een creatieve activiteit. De cursus is elke veertien dagen op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur. De start is op woensdag 8 november. De kosten bedragen 5 euro per keer.
Elly Kuik heeft 42 jaar in het basisonderwijs gewerkt als kleuterleidster en vindt het nu erg leuk om met kinderen op ontdekking te gaan in het bos. Deze cursus geeft ze intussen al weer een jaar of zes. Vanuit haar huis is ze in 5 minuten in het bos. “Mijn ervaring is dat kinderen altijd enorm genieten in het bos, net als ik!”

Elly Kuik, 0313-427708

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.