Najaarsconcert PJB en OLTO

0266576_PJB.JPG
Prinses Juliana Beekbergen

BEEKBERGEN – Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) en harmonieorkest OLTO Loenen verzorgen zaterdag 11 november samen een najaarsconcert. Op het programma staat herkenbare en goed in het gehoor liggende muziek.
PJB staat onder leiding van dirigent Marten van der Wal en brengt tijdens dit concert sfeervolle muziek ten gehore. Van filmmuziek ‘Bella Ciao’ en de mars ‘Skyliner’ tot ‘Les Misérables’ van de gelijknamige musical. OLTO speelt, onder leiding van dirigent John Brouwer, onder andere ‘Het Dorp’, ‘Slavische dans no.6’ en ‘Concerto d’Amore’.
Het najaarsconcert op 11 november begint om 20.00 uur en vindt plaats in Het Hoogepad aan de Papenberg 5 in Beekbergen. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

harmonie-pjb.nl
olto.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.