‘Muziek op schoot’ in de bibliotheek

0267630_Muziek_op_schoot.jpg

BRUMMEN/EERBEEK – In de bibliotheken in Brummen en Eerbeek staan weer twee gratis bijeenkomsten van ‘Muziek’ op schoot gepland. Deze zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders of verzorgers. Samen gaan ze liedjes zingen, dansen, klappen, luisteren, muziek maken en spelletjes doen. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind op allerlei gebied. De workshop is op woensdag 22 november in Eerbeek en op donderdag 23 november in Brummen, beide dagen van 15.30 tot 16.30 uur. De workshop wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Aanmelden kan via bijdebieb.nl. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.