Minister BuZa te gast in Klarenbeek

0267187_Stemmen.jpg

KLARENBEEK – Op woensdag 15 november komt minister Hanke Bruins Slot van Buitenlandse Zaken naar het MFC in Klarenbeek. Zij wordt hier ontvangen door de CDA-afdelingen Apeldoorn, Brummen en Voorst. In een College Tour-setting wordt aan bezoekers de mogelijkheid geboden zelf vragen te stellen aan de minister.
De situaties in Oekraïne en het Midden-Oosten maken dat de agenda van minister Bruins Slot meer dan gevuld is. Toch heeft ze tijd weten te maken om naar Klarenbeek af te reizen. College Tour is een beproefd concept: een hoofdgast, een presentator en bezoekers die vanuit de zaal vragen kunnen stellen.
De in Apeldoorn geboren CDA-minister wordt ontvangen door Nathan Stukker, voormalig wethouder van Apeldoorn. Aan bezoekers wordt verzocht om vooraf en bij binnenkomst vragen aan te leveren. Natuurlijk mogen ze de vraag wel zelf stellen. Vooraf aanmelden is verplicht, per aanmelding worden maximaal twee gratis entreebewijzen verstrekt. Aanmelden kan via eventbrite.nl/e/752212727517 of de websites van de deelnemende CDA-afdelingen. Naar legitimatie kan worden gevraagd. Vanaf 19.30 uur staat koffie en thee klaar. Het programma begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.