Michiel Donderwinkel nieuwe prins der Deurdouwers

0267951_Prins_Michiel-1.JPG
De nieuwe hoogheden van de Deurdouwers

ANGERLO – Tijdens een drukbezochte pronkzitting van carnavalsvereniging De Deurdouwers in Angerlo werden prins Michiel Donderwinkel en prinses Wendela Meijer gepresenteerd als het 45ste prinsenpaar. Samen met hun twee adjudanten Jeroen Donderwinkel en Arjan van Someren, hofdames Bianca Holweg en Stephanie Heskens gaan ze voorop in het festijn.
Bij de jeugd zullen jeugdprins Jelle Donderwinkel en jeugdprinses Tess Donderwinkel samen met jeugdhofdame Mylene Gores gaan regeren over het rijk der Deurdouwers.
En hoe bijzonder was het dat (schoon)vader en opa Dick Donderwinkel gepresenteerd werd als seniorenprins. De leus van Prins Michiel luidt dan niet voor niets ‘Vier carnaval met hart en ziel, samen met prins Michiel’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.