Mart de Kruif bij de Filosofische kring

ROZENDAAL – Maandag 13 november is Luitenant Generaal Mart de Kruif te gast bij de Filosofische Kring in de Serre van de kerk van Rozendaal. Tijdens de kring wordt gesproken over de oorlog in Oekraïne, maar ook de oorlog in het Midden-Oosten zal zeker niet onbesproken blijven in de beschouwingen van de avond.
Mart de Kruif volgde van 1977 tot 1981 de Koninklijke Militaire Academie te Breda. Daarna doorliep hij vele operationele functies tot met de functie van compagniescommandant. In 1990 werd hij geselecteerd om de Hogere Militaire Vorming te volgen op de Hogere Krijgsschool. Daarop volgden vele operationele en staffuncties, in binnen- en buitenland. Uiteindelijk bereikte hij de hoogste functie bij de Koninklijke Landmacht: Commandant der Landstrijdkrachten, van 2011 tot 2016. Deelname aan deze avond van de Filosofische Kring kost 15 euro, studenten betalen 5 euro. Aanmelden kan via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl. Aanvang is 20.00 uur.

dekerkvanrozendaal/stichtingvrienden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.