Lieddag rond Huub Oosterhuis

0266845_Huub_Oosterhuis.jpg

DOESBURG – Op zaterdag 11 november er in de Martinikerk in Doesburg een lieddag rond het werk van Huub Oosterhuis. De aanwezigen zingen samen met het koor van De Zijp in Arnhem, onder leiding van Henri Heuvelmans, en de cantor van de Martinikerk Wilbert Berendsen een aantal nummers. Bert Bomer en Bram Grandia lichten in korte inleidingen de teksten toe.
Het programma begint om 11.00 uur, met inloop vanaf 10.30 uur, en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Voor koffie, thee en lunch en een programmaboekje wordt gezorgd. De kosten bedragen 12,50 euro. Aanmelden kan via evenement@pg-angerlodoesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.