Lezing over geschiedenis van film

0266829_Film2.jpg

VELP – Filmfanaat Johan Wolthuis vertelt woensdag 15 november alles over de geschiedenis van film. Er is in de loop der jaren veel veranderd. Ooit begon het als een machine met een smal kijkgaatje, nu kijken we op onze eigen televisie of telefoon naar films. Er valt een hoop te vertellen over deze ontwikkeling.
Deze lezing is onderdeel van ‘Breek de week’. Elke derde woensdagochtend van de maand is er in de bibliotheek in Velp een bijeenkomst met een lezing of workshop. De activiteit vindt plaats van 10.30 tot 12.00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel.

bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.