Lezing het Groene Lab in Doesburg

0266228_Doesburg__plaatsnaam.JPG

DOESBURG – Op dinsdag 7 november geeft kunsthistorica Ans Mansveld van 10.00 tot 12.00 uur een lezing over het Groene Lab in het Kunstlab Doesburg. Het Groene Lab is een programmalijn van Rijksmuseum Twenthe met een centrale rol voor de museumtuinen die functioneren als groene werkplaatsen voor kunstenaars en het publiek. Kunstenaars kunnen in de tuinen bloemen en planten laten groeien die dienen als materiaal of grondstof voor de kunst. Bezoekers kunnen er deelnemen aan uiteenlopende workshops en activiteiten. Opgeven voor de lezing op 7 november kan via lezing@kunstlabdoesburg.nl. De kosten bedragen 15 euro. Er is een inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur. Het Kunstlab Doesburg bevindt zich aan de Ooipoortstraat 21.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.