Kaartverkoop Brummense Popquiz geopend

0267095_Popquiz_2022.JPG
Volle bak tijdens de Popquiz in 2022 - Gerrit Leemkuil

BRUMMEN – Op Derde Kerstdag staat als vanouds de Brummense Popquiz op het programma. De twaalf plekken voor deelnemende teams zijn al vergeven, maar ook het publiek kan alvast een kaartje kopen voor een gezellige muzikale avond.

Op woensdag 27 december wordt er vanaf 20.00 uur in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) weer fanatiek gestreden om de Hans Broer-wisseltrofee en natuurlijk om de eeuwige roem. Vorig jaar ging team De Overkant er met de winst vandoor. Ook dit jaar kunnen weer twaalf teams een gooi doen naar de overwinning.
Wie de strijd liever van de zijlijn bekijkt, kan ook alvast een kaartje kopen op de website. Dit kost tot 5 december 5 euro, na die datum wordt het 6 euro. De organisatie, bestaande uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer, belooft ‘een gezellige en verrassende muzikale avond’. Ook dit jaar is er een live-band en dit jaar is dat een Top 2000-band rondom zangeres Angela Vos. Samen met muzikanten Sander, Robert, Pascal en Robert Jan brengt zij de beste Top 2000-klassiekers.
Wie vast in de stemming wil komen, kan Popquiz Brummen volgen op Twitter (X), Instagram en Facebook. Hier wordt niet alleen het laatste nieuws gedeeld, maar ook regelmatig een popquizvraag afgevuurd.

Foto: Gerrit Leemkuil

popquizbrummen.nl

Volle bak tijdens de Popquiz in 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.