Jong talent bij Podium Palisium

0267319_Piano.jpg

EERBEEK – De drie winnaars van het Prinses Christina Concours onder de 14 jaar treden zondag 19 november op bij Podium Palisium in Eerbeek. Jisse Kuipers, een 12-jarige virtuoze trombonist uit Hurdegaryp, won de eerste prijs. Pianist Yuewen Yin, 13 jaar en afkomstig uit Capelle aan den IJssel, behaalde de tweede prijs. Pianist Demian Filatov, ook 13 jaar, uit Amsterdam, won de derde prijs. Zij treden zondag vanaf 12.00 uur op. Toegangskaarten kosten 25 euro en zijn te bestellen via h.j.ruberg@kpnmail.nl. Na afloop is er gelegenheid tot een meet & greet met de musici na afloop van het concert. Podium Palisium is te vinden in het grand café in gebouw De Linde in het Palisiumpark in Eerbeek.
Voor het concert van zondag 17 december komen de winnaars van 15 tot 19 jaar oud naar Eerbeek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.