JO17-1 Dierensche Boys is kampioen

0266545_JO17-1_Dierensche_Boys_kampioen.jpg
JO17-1 Dierensche Boys kampioen

DIEREN – Het team JO-17-1 van voetbalvereniging Dierensche Boys heeft het kampioenschap binnengesleept. En dat terwijl het team dit seizoen heel wat pech te verduren heeft gehad.
Onder het motto ‘plezier maken, voor elkaar zorgen en elkaar helpen’ zijn Kees en assistent-trainer Jasper met de jongens begonnen aan het nieuwe seizoen. Jasper zorgde voor de fitheid en de technische trainingen, Kees pakte het tactische gedeelte aan. Het seizoen begon met een overwinning, maar daarna sloeg de pech toe. Aaron scheurde zijn voorste knieband tijdens een training en moest daaraan worden geopereerd. Hij kon weliswaar niet meer spelen, maar heeft op krukken en zittend langs de kant geen wedstrijd overgeslagen om de jongens aan te moedigen. Ook Robin en Thijs kampten met blessures.
Met de hulp van Aaron, Gijs en Kay van de JO14 en Tim, Florian en Daan van de JO19 ko het team het gemis van deze spelers opvangen. De gehele competitie hebben ze op de tweede plaats gestaan, totdat EDS tijdens de laatste wedstrijddag koploper Voorst versloeg. Dierensche Boys eindigde met hetzelfde aantal punten als Voorst, maar dankzij een beter doelsaldo mogen de jongens uit Dieren zich kampioen noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.